Sa facem o diferenta!

pixiduspixi0 Comments

20x30-4---Copy

Credem in ideea de provocare si ne place sa analizam acest concept simplu din mai multe unghiuri. Primele etape au fost simple dar esentiale, acelea ne-au ajutat sa realizam cutiile asa cum le facem acuma, aveam optiunea de a ne opri la acest aspect sau nu, ei bine am ales a doua optiune. Cand te gandesti ca vrei sa realizezi o cutie cu o destinatie anume poti sa pui sub semnul intrebarii impactul pe care aceasta il are si cum se foloseste ea, fiecare aspect este important si ne-am oprit la scoaterea albumului din cutie. Cu mici batai de cap reusesti sa il scoti cu putina dibacie altfel cel mai usor este sa intorci cutia, stiam ca asta era urmatoarea etapa.

Am ales sa completam cutia cu un detaliu care ne-a facilitat si implementarea sistemului de “scoatere al albumului” suntem incantati de aspectul care il are lemnul cand este inconjurat de un material ca cel asupra caruia ne-am oprit, nu numai ca acuma cutia arata diferit dar si functionalitatea ei este cu mult imbunatatita!

10x15-si-usb-2

Cu fiecare etapa depasita stim ca urmatoarea va fi si mai frumoasa, ne-am oprit la o cutie ce are sa gazduieasca fotografii 10x15cm si un stic usb. Ce am ales sa imbunatatim pentru cutiile de dimensiuni mai mici a fost capacul si anume modul lui de atasare, desi ne place capacul culisant am ales sa folosim un capac alt fel, un capac diferit si nu numai, am ales sa schimbam grosimea lemnului folosit pentru o mai mare rezistenta si totodata rezultatul final ne-a intrecut asteptarile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *